In september 2022 heeft het TR3S Boutique Hotel haar deuren geopend. Dit kleinschalige hotel is gelegen aan de prachtige Lingehaven. 

De service van het hotel is verreikt met een eigen restaurant, genaamd TR3S Tapasbar. Mocht u tijdens uw verblijf willen genieten van wereldtapas, bent u van harte welkom. De sfeer en ambiance van de tapasbar is doorgetrokken naar de hotelkamers. Hier kunt u heerlijk onbeperkt tafelen en borrelen voordat u gaat genieten van de sfeer en luxe in uw kamer. 

Als u op zoek bent naar een hotel in Gorinchem, is de locatie natuurlijk van belang. Tr3s Boutique Hotel is gelegen aan de mooie Lingehaven waar een aantal kamers over uitkijkt. Het gezellige centrum van Gorinchem ligt op enkele minuten loopafstand. De veerpont naar Sleeuwijk, Woudrichem, Fort Vuren of Slot Loevestein vertrekt op 200 meter afstand.

Bij TR3S Boutique hotel, staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. De 10 kamers zijn comfortabel ingericht. We hebben 5 standaard kamers (standard double), 2 kleine kamers (small double) 2 superior kamers (waarvan 1 met 3 bedden) en 1 suite.  

Alle kamers zijn uitgerust met comfortabele bedden voor een goede nachtrust, douche, toilet, wastafel, haardroger, airconditioning / verwarming, televisie met een uitgebreid aanbod aan zenders, een koffiezetapparaat en een waterkoker, gratis wifi. De superior kamers en de suite beschikken over een koelkastje en een zitje op de kamer. Voor nog wat extra luxe (inclusief ligbad) kunt u terecht in onze suite. 

TR3S Boutique hotel bevind zich in een oud nostalgisch pand, aan de rand van het centrum. Er is geen lift tot de beschikking. TR3S Boutique Hotel heet u van harte welkom voor een hoogst aangenaam verblijf!

Free WiFi

Concierge

Restaurant

Bar

VISIT US

Eind 16-18
4201CR Gorinchem

WE’D LOVE TO HEAR FROM YOU
FOLLOW US